Kermis: 2de Ereprijs Vepabo: 9 september

In de bakermat van het Waasland, het pittoreske Klein Sinaai, wordt ook dit weekend een beetje de vakantie begraven. Doch niet voordat er een feestweekend van wordt gemaakt. Samen met de bevolking wordt de traditionele kermis gevierd en dan mag een wielerwedstrijd uiteraard niet ontbreken.

Na het puzzelen bij de voorbije organisaties door de wegenwerken, met het zoeken naar een geschikt parcours, zijn deze zorgen gelukkig terug verdwenen.
Na de officiële opening van de nieuwe wegen door het Gemeentebestuur op zaterdag om 11,30 uur zullen de renners gedurende maar liefst 20 ronden het nieuwe asfalt laten testen om er op deze manier een daverende editie van te maken.
De weergoden zullen ons in elk geval goedgezind zijn, zodat het goed toeven zal zijn in één van de kleinste gemeenten van het groene Waasland voor de 2e Grote Prijs Vepabo op zondag 9 september 2012 in een organisatie van Het Vliegend Wiel Klein Sinaai.
In primeur kan U de wedstrijd volgen via Twitter, daarom maak U volger, via Twitter, van Sportcomité Het Vliegend Wiel Klein Sinaai (@sportHVW)

Vertrek Koebrugstraat 57 om 15u00

Pannenhuisstraat, Wittingstraat, Achterstraat, Polken, Heirweg, De Lesten Stuyver, Koebrugstraat

20 ronden van 5.6 km of 112km

Affiche

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.