Halloweentocht 2011

31/10/2011 - De organisatoren van de Halloweentocht Klein-Sinaai kunnen tevreden terugkijken op de voorbije editie. Er kwamen maar liefst 1600 deelnemers op af.
Het goede weer speelde zeker een positieve rol, evenals de talloze spookgelegenheden en standjes met versnapperingen.

De eerste stop was de soepstand. De helpers daar zijn goed op elkaar ingespeeld en hoewel de bezoekers in grote massa een soepje wensten, moesten ze niet lang wachten.
De griezelstand van Moerbeke dreef de wandelaars doorheen een tunnel waar ze stuipen op het lijf kregen.

 

Ook schrijver Dirk Bracke las rond het kampvuur aan de jenerverstand voor uit zijn boek 'Wase Griezelverhalen'. De kinderen zaten in een kring rond hem en luisterden geboeid. De ouders dronken terwijl een glaasje.
Daarna kwam de groep van deze website die allerlei varkensledematen aan de bezoekers lieten voelen. Even verder stond een wagen met 2 doden in die plots rechtveerden en voor akelig gekrijs zorgden.
In de Zwarte Heistraat stond de carnavalgroep van Lokeren en daarna was het tijd voor de pannenkoeken. In de Polliaenstraat stond roodkapje en de wolf en ook de scouts deden de mensen hun portemonee griezelen door jenever te verkopen. Tot slot waren er nog de ridders die in de Pannenhuisstraat voor een laatste vuurakt zorgden.

 

Bij de aankomst stond er aan de frieten een lange rij, maar dit kon de sfeer bij de bezoekers niet temperen. De fuif in het Boudelocenter zorgde voor de nodige ambiance en er werd gegeten en gedronken rond de kampvuren tot in de vroege uurtjes.

 

We bedanken de medewerkers en bezoekers voor de toffe en gezellige sfeer waartoe ze hebben bijgedragen.

Eveneens dank aan de fotografen Marc Bogaert (Waaskrant) en Jordy Van Driessche (JVD Pictures)

 
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.